Imorgon till ögonläkare

Det är ett enda j-vla sprjng nu, till läkare…. imorgon ögonläkare . Fårlov att skeden i grann hande … har antagligen samma sjukdom som min bror….. och trycket i ögonen blir för högt.. Nya glasögon ochså ….glasöhon har jag men de ska nog korrigeras en hel del .

image

Googlad bild.
Så hamnar jag nog droppa i ögonen… wish me good luck !!

3 tankar på “Imorgon till ögonläkare

  1. äsch då, inget kul med att springa till läkare….. jag gjorde en riktig ordentlig ögonundersökning en gång då jag bestämt trodde att min syn var uslig….men det råkade sej så att synen var exakt likadann på båda ögonen och jag kunde gott fortsätta använda mina förstoringsglas till glasögon, som man kan köpa i nästan vilken affär som helst, så jag slapp ju billigt undan, den gången (snart 5 år sen) och än klarar jag mej med dem, har flera par, så jag inte ska behöva söka efter dem då jag ska ha dem…..det är dessa pyttesmå texter som jag inte längre ser och när jag läser en tidning eller bok så anv. jag dem också för att inte överanstränga ögonen.

    Gilla

    • Jag lagade mina första brillor på Nygårde i Närpes för 12 år sen . Då hade jag vunnit på bjngo-lotto en hemlig låda . Det var 650 e till Nygårds optik guld . Då bserällde vi optkken till en lördag . Lagade glasögon och och för resten av pengen köpte vj görlkvnings ring som fick vänta i skåpet 3 mån tills vi fölovade oss i maj i Sfhlm

      Gillad av 1 person

Tack för din kommentar

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s